A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Palvelut

Palvelut – A-Projects

Tarjoan Kymenlaakson, Loviisan ja muun itäisen Uudenmaan alueella erilaisia kukka- ja puutarha-alan palveluita ammattitaidolla ja maanläheisellä otteella!

Teen juhla- & hääkukat, kukkakimput, -asetelmat ja muut kukkakoristeet kotiin, juhliin, tai viemisiksi tilauskukkakauppa -periaatteella. Kasvukauden aikana sidontatöissä käytössä myös kotimaiset avomaan leikkokukat! Kuvia ja ajankohtaista tietoa myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kasvukauden aikana hyödynnän kukkakimpuissa ja juhlakukissa mahdollisimman paljon itse kasvattamiani leikkokukkia ja luonnonmateriaaleja. Kukat kasvatan avomaalla, kotipihallani Pyhtään Vastilasssa. Olen myös Slow Flowers Finland -viljelijäyhteisön jäsen, käy kurkkaamassa viljelijäesittelyni siellä!

Kymenlaakson alueella ja lähiympäristössä teen pieniä viherrakennus- ja ylläpitotöitä. Puiden ja pensaiden hoitoleikkauksia, istutuksia, piha-alueiden kunnossapitoa, konsultointia ja istutussuunnittelua.

Järjestän kukkakursseja eri teemoilla ryhmille ja muutaman kerran vuodessa myös avoimia kursseja Pyhtäällä ja Kotkassa. Kursseilla voidaan opetella tekemään esim. kransseja, seppeleitä, kukkakimppuja, istutuksia, asetelmia jne. Kukkakurssit soveltuu hyvin aktiviteetiksi vaikka polttari- tai tyhy-ryhmille. Lue lisää ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

A-Projects, palvelut, havuseppele
A-Projects, palvelut, kesäpäivänhattu