A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Kotimaiset leikkokukat

Kotimaiset leikkokukat – A-Projects

Kotimaiset avomaan leikkokukat

Kasvatan kotimaisia leikkokukkia satokausiperiaatteella, kotipuutarhassani Kymenlaaksossa, Pyhtään Vastilassa. Ensimmäisenä keväällä leikkokukkakauden avaavat sipulikukat, kuten tulppaanit ja narsissit. Alkukesällä kukintaa jatkavat erilaiset perennat, pensaat ja luonnonkasvit ja loppukesän kukkaloiston takaavat vuorostaan yksivuotiset ihanuudet, aina ensimmäisiin pakkasiin asti.

Avomaalla, lähitilalla kasvatettuja leikkokukkia ostaessasi tiedät – missä leikkokukkasi on kasvanut. Sinun ei tarvitse miettiä pitkien kuljetusmatkojen tuomaa hiilijalanjälkeä, eikä pelätä kasvinsuojeluaineita. Lyhyt aika kukkien keruusta asiakkaalle, pidentää kukan maljakkokestävyyttä ja saat nauttia kauniista leikkokukista mahdollisimman pitkään! Olen Slow Flowers Finland -viljelijäyhteisön jäsen, käyhän lukemassa myös viljelijäesittelyni!

A-Projects Leikkokukkatila

Leikkokukkia olen kasvattanut omaan käyttöön useampia vuosia, mutta kasvukausi 2022 oli ensimmäinen, kun kukkia riitti myyntiin asiakkaille asti. Vuonna 2023 lajikevalikoimaa on kasvatettu kesäkukkien lisäksi erilaisilla perennoilla ja pensailla. Innolla odotankin niiden kasvua ja kukintaa! Kasvukaudelle 2024 lajikevalikoima on jo huomattavasti laajempi kesäkukkienkin osalta.

A-Projects toimii tilauskukkakauppa -periaatteella ja teen tilaustöitä kaikkiin elämäntilanteisiin. Saat minulta persoonalliset, yksilöllisellä otteella suunnitellut kukat niin häihin kuin muihinkin juhliin, viemisiksi ja omaksi iloksi.

Ennakkotilattujen sidontatöiden lisäksi tekemiäni kimppuja ja muita kukkatöitä on saatavilla kauden aikana esim. erilaisilla markkinoilla lähialueilla. Kasvukauden ulkopuolella – tilaustöinä ja markkinoilla – saatavilla on kuivakukista ja luonnonmateriaaleista tehtyjä töitä, kuten kimppuja, kransseja ja asetelmia.

Tilaukset / kyselyt ensisijaisesti puhelimitse, tai viestitse 044 2655 131. Lisätietoja, ajankohtaisia juttuja, kuvia ja fiilistelyä Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä.

A-Projects, palvelut, avomaan leikkokukat, daalia
A-Projects, palvelut, avomaan leikkokukat, kukkakimppu