A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Kukkakurssit

Kukkakurssit – A-Projects

Avoimet kukkakurssit

Järjestän muutamia kertoja vuodessa avoimia kukkakursseja Pyhtäällä ja Kotkassa. Kursseilla on vaihtuvat teemat kauden mukaan, esimerkiksi joulukuussa havukransseja, keväällä istutuksia, juhannukseksi tai vapuksi pääseppeleitä ja loppukesällä kimppuja avomaan leikkokukista!

Ehdotuksia ja mielipiteitä otetaan vastaan ja toiveita pyritään toteuttamaan! Jos haluaisit kurssille, laittele viestiä, niin katsotaan jos saataisi kurssi järjestettyä.

Yksityiset kukkakurssit ryhmille

Järjestätkö polttareita? Baby-shower juhlia? Haluatteko kaveriporukalla oppia jotain uutta, tai tehdä jotain kaunista omilla käsillänne? Yksityinen kukkakurssi on hauska, rento ja kuitenkin suhteellisen lyhyt ohjelmanumero juhliin, tai muuten vaan illanviettoon. Suunnitellaan yhdessä teille teema, se voi olla esim. kukkakimppu, sisustuskranssi, seppele, tai ihan mitä tahansa haluattekaan tehdä!

Kukkakurssi voidaan pitää minun järjestämässäni tilassa, teillä kotona, tai vaikka ulkona sään salliessa! Kurssin ajankohta kannattaa varata mahdollisimman ajoissa, että saan järjestettyä teille vapaan hetken muista töistäni. Lisätietoja puhelimitse, soittamalla, tai viestillä 044 2655 131. Voit laittaa alustavaa kyselyä myös esim Instagramissa.

Kukkakurssit yrityksille ja yhdistyksille

Onko tulossa yrityksen tyhy-päivä? Tarvitteko ideoita yhdistyksen jäseniltaan? Järjestän isommillekin ryhmille kukkakursseja erilaisilla teemoilla, voimme tehdä esim. kukkakimppuja, kransseja, istutuksia, asetelmia, tai voin vaikka pitää teille luentotyyppisen hetken teitä kiinnostavasta aiheesta!

Kurssi voidaan pitää minun järjestämässä tilassa, teidän työpaikalla paikanpäällä, muussa vastaavassa tilassa, tai vaikka ulkona sään salliessa. Kurssin ajankohta kannattaa varata mahdollisimman ajoissa, että ehdin järjestää aikaa teille, varsinkin työpäivän aikana järjestettävien kurssien kohdalla.

Tyhypäivät ja yhdistysten kurssit voin joko laskuttaa kokoaisuutena, tai jokainen osallistuja voi maksaa oman osuutensa, ihan kuinka vaan sovitaan. Lisätietoja voit kysyä soittamalla, tai viestillä 044 2655 131 ja tarjouspyynnön voit laittaa sähköpostitse aini.yrjola(a)hotmail.com . Tehdään yhdessä jotain kaunista!

A-Projects, palvelut, kukkakurssit, kranssi
A-Projects, palvelut, kukkakurssit, polttarit