A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Tilauskukkakauppa

Tilauskukkakauppa – A-Projects

Tilauskukkakauppa

Teen tilauksesta niin isot kuin pienetkin kukkakoristeet juhliinne ammattitaidolla ja maanläheisellä otteella! Minulta voit tilata naapurille viemisiksi kauniin kukkakimpun, ystävän syntymäpäiville näyttävän kukka-asetelman, kokonaisuutena suunnitellut juhlakukat ristiäisiin, tai vaikka koko juhlatilan koristelut häihin!

Kasvukauden aikana käytän mahdollisuuksien mukaan kimpuissa ja muissa kukkatöissä kotimaisia, avomaan leikkokukkia, mutta minulta saat toki myös muitakin leikkokukkia ympäri vuoden! Tuoreita avomaan leikkokukkia on saatavilla lajikkeesta riippuen huhtikuusta ensimmäisiin pakkasiin asti. Talvikaudella saatavilla on myös kuivakukkia.

Teen kaikki kukkatyöt tunteella, mutta lempilapseni tuotteissa ja palveluissa on ehdottomasti juhlatilojen koristelu ja kukkakokonaisuudet erilaisiin juhliin. Toinen, mikä on erityisen lähellä sydäntä – on lahjojen koristelu ja pullokukat! Olen aina puhunut lahjojen personoinnin puolesta ja saajalle mieleenpainuvan lahjan suunnittelu onkin erityisosaamisaluettani! Lahjojen koristelussa käytän leikkokukkien lisäksi myös paljon luonnonmateriaaleja.

Kukkien tilaaminen

A-Projetcs toimii tilauskukkakauppa -periaatteella, joten kukat kannattaa tilata mahdollisimman ajoissa, että voin varmistaa laadukkaiden kukkien saatavuuden tilaustasi varten. Kukkakimpun / lahjakoristeen tilaus kannattaa tehdä vähintään 1-2 viikkoa ennen tarvetta, mutta isommat kukkakokonaisuudet (kuten hääkukat) voi tilata jo useampia kuukausiakin ennen h-hetkeä.

Varsinkin kesällä töitä on paljon ja viikonloppujen tilauskanta voi täyttyä. Ehdin tekemään tilaustöitä vain rajallisen määrän viikossa, joten kannattaa aina olla ajoissa! Voit myös ottaa yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi tarkalleen mitä tahdot, ja voimme suunnitella yhdessä.

Aina kuitenkin kannattaa kysyä, sillä usein lyhyemmälläkin varjoitusajalla kukkakimppu, tai muu tilaustyö onnistuu kyllä. Tilaukset ensisijaisesti aina puhelimitse / viestillä nro: 044 2655 131, mutta myös esim Instagramissa voi ottaa yhteyttä.

A-Projects, palvelut, tilauskukkakauppa, kukkakimppu
A-Projects, palvelut, tilauskukkakauppa, kastekranssi