A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Häät ja Juhlat

Häät ja Juhlat – A-Projects

Juhlakukat

Kukat on iso osa minkä tahansa juhlan tunnelmaa ja koristelua, varsinkin elämän eri käännekohdissa, kuten lapsen juhlat (ristiäiset / nimiäiset yms.), häät, syntymäpäivät ja hautajaiset. Kukat ja muut koristeet tekee juhlasta arvokkaan oloisen ja luo tilaan viimeistelyn tuntua. Se, että juhliin tilaa kukkia, ei tarvi tarkoittaa sitä, että kukkabudjetti olisi monia satoja euroja. Teen juhlakukat aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaisesti, Teidän juhliinne – Teidän näköisenne kukat!

Voitte tilata juhliinne vaikka vain yhden kimpun, tai koko tilan koristelun! Kaikki asiakkaat on minulle yhtä tärkeitä ja niin ollen tilauksenne arvo ei vaikuta työn priorisointiin tai täydellä tunteella tehdyn työn laatuun. Inspiraatiota juhlakukkia varten voit käydä katsomassa A-projects Instagramista, tai Pinterestistä.

Hääkukat

Hääkukat on yksi häidenne tärkeitä osasia ja niiden tekeminen kannattaa luottaa ammattilaisen käsiin! Teen tilauksesta hääkukkia ympärivuoden, mutta kasvukaudella saat kukat häihinne, myös kotimaisista avomaan leikkokukista tehtynä!

Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne, tilaan ja juhlien teemaan sopivat kukkakoristeet! Suosittelen aina suunnittelemaan hääkukat budjetti edellä, mikä on hinta, mitä olette ajatelleet hääkukkiin käyttää? Ja mikä on ehdoton maksimi? Sen jälkeen miettikää tärkeysjärjestys kukille. Mikä on teille tärkeintä? Hääkimppu ja sulhasen viehe? Hääseurueen kukat (esim. bestmanille viehe, kaasojen rannekukat tms.), tarjoilupöydän kukka-asetelma? Kahvipöytien kukat? Heittokimppu? Muun tilan koristelu? Kun olette päättäneet budjetin ja tärkeysjärjestyksen, on aika soittaa minulle! Käydään yhdessä budjettinne mukaan toteutus läpi, miten saamme teille mahdollisimman parhaan kokonaisuuden, teidän juhlien teemaan ja tilaan sopivasti!

Isompien juhlakukkien kokonaisuuksia suunnitellessa voimme myös sopia tapaamisen! Jos haluatte, niin voimme yhdessä suunnitella juhlienne kukat vaikka kahvin ääressä, ilman kiirettä ja lukuisia viestejä / puheluja. Suunnittelutapaamisen hinta on 50€ sis. Alv + kilometrit kohteeseen (1€/km) ja se laskutetaan tapaamisen jälkeen. Juhlakukituksen toteutuessa ja tilauksen ollessa vähintään 500€ sis Alv. – suunnittelutapaamisen hinta (ilman matkakuluja) vähennetään hääkukkien loppulaskusta!

Hääkukat voit tilata joko noudettuna meiltä Vastilasta, tai voin toimittaa ne vaikka suoraan juhlapaikalle! Kukituksen laajuudesta ja tyylistä riippuen, voin myös viimeistellä / tehdä kukka-asetelmat paikanpäällä. Juhlakukkien mahdollisen toimituksen ja paikan päällä tehtävän työn lasken etukäteen hääkukkienne hintaan, joten tiedätte tarkalleen, mitä kukitus tulee maksamaan! Jos kaipaat hääkukkiin ideoita ja inspiraatiota, niin käy vilkaisemassa A-Projects Pinterest ja Facebook -sivut. A-Projects hääkukat löydät nyt myös Häät.fi sivustolta!

Koristelu

Vielä vähän stressittömämpää juhlaa varten, voin myös tulla auttamaan tilan koristelussa! Jos tarvitte juhlien valmistelussa apukäsiä, tai ripeää koristelijaa teidän omilla materiaaleillanne, autan mielelläni myös siinä! Koristelu on tuntiveloituksellinen palvelu ja laskutetaan jälkikäteen toteutuneen tuntimäärän mukaisesti.

  • Koristelutyö asiakkaan omilla materiaaleilla 30€/h + Alv ja kilometrit kohteeseen (1€/km)
  • Minimiveloitus 2h

Tilaaminen

Juhlakukat kannattaa aina tilata mahdollisimman ajoissa! Pienempiä tilauksia pystyn tekemään tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla, mutta isompiin kukkakokonaisuuksiin tarvitaan enemmän suunnitteluaikaa.

Koska haluan pystyä keskittymään ja panostamaan jokaisen asiakkaan tilauksiin kunnolla, en pysty tekemään montaa isompaa juhlakukkatilausta samana viikonloppuna. Jos juhlienne päivämäärä on jo ajoissa tiedossa, voi juhlakukatkin tilata jo vaikka puoli vuotta – vuoden ennen tarvetta! Tilausta voidaan tarkentaa toki lähempänä juhlia.

Juhlakukkien tiedustelut ja tilaukset ensisijaisesti puhelimitse soittamalla / viestillä 044 2655 131. Voit laittaa myös sähköpostia aini.yrjola(a)hotmail.com, tai laittaa viestiä vaikka A-Projects n Instagramissa. Halutessasi, saat aina kirjallisen tarjouksen kukituksesta sähköpostiisi!

A-Projects, palvelut, häät, hääkukat
A-Projects, palvelut, häät, morsiuskimppu
A-Projects, palvelut, häät, pöytäkukat