A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Hautajaiset

Hautajaiset – A-Projects

Hautajaiskukat

Hautajaisissa – siunaustilaisuudessa, uurnanlaskussa, tai arkkuhautauksessa on tapana kunnioittaa vainajaa erilaisilla kukkalaitteilla. Hautajaiskukat voi olla väreiltään ja muodoiltaan ihan mitä tahansa – vainajan persoonaa ja luonnetta kuvaavia kokonaisuuksia. Kukkatyöhön voi liittää esim. jotain ammattiin, tai rakkaaseen harrastukseen viittaavaa.

Perinteiselle, tai vaikka Isänmaalliselle ihmiselle luontevin valinta on valko-sininen, tai valko-vihreä kukkalaite. Voit myös pohtia vainajan lempiväriä, tai -vuodenaikaa ja tilata hautajaiskukat niissä sävyissä. Vuodenajat näkyy surusidonnassa usein muutenkin, talvella vaaleampaa, syksyllä ruskan sävyjä. Kaikki on sallittua!

Hautajaisiin voit viedä monenlaisia kukkalaitteita, mutta yleisimmät ovat omin varsin sidottu hautakimppu pisaran muotoisena ja sienikahvaan tehty hautavihko pisaran muotoisena. Vaihtoehtona on myös esim. sydämen muotoinen kukkalaite, tai havu- / kukkaseppele tekstatuilla nauhoilla.

  • Hautakimppu n. 35€-70€ työn koon ja kukkavalintojen mukaisesti.
  • Hautavihko n. 70€-150€ hinta määräytyy työn koon ja kukkavalintojen mukaan.
  • Seppeleet ja muotolaitteet hinnoitellaan tapauskohtaisesti.
  • Kaikkiin hautajaiskukkiin sisältyy hintaan käsin tekstattu kortti.
  • Käsin tekstatut nauhat 15€
  • Arkkukoriste alkaen 100€
  • Uurnakoriste alkaen 30€
  • Kukkien toimitus 1€/km

Hautakimppu / surukimppu on monimuotoinen, helppo ja edullinen vaihtoehto, jonka kokoa voidaan budjetin mukaan muokata aivan pienestä kimpusta – suureen näyttävään kimppuun. Hautakimpun voi toteuttaa pyöreänä, perinteisenä pisarana, tai pitkänä laskeutuvana pisarana.

Hautavihko / kukkavihko / surulaite on yleisin ja perinteisin valinta hautajaiskukaksi, koska se on helppo laskea ja on kokonaisuutena näyttävä. Hautavihko tehdään sienikahvaan, josta on helppo kantaa, ja sienen ansiosta kukat kestää pitkään hyvinä. Hautavihkon voi toteuttaa perinteisesti pisarana, pitkänä kapeana pisarana, tai pyöreänä.

Havuseppele / Kukkaseppele on perinteikäs ja näyttävä vaihtoehto käsin tekstatuilla nauhoilla. Voit myös valita hautajaiskukaksi jotain erikoisempaa, kuten sydämenmuotoisen kukkalaitteen.

Teen myös erilaiset arkun ja uurnan koristeet toiveidenne mukaisesti!

Muistotilaisuus

Muistotilaisuudessa kukat tuo tilaan arvokkuutta ja lämpöä. Kun kukka-asetelmat ja pöytäkukat suunnitellaan yhdessä kuvastamaan vainajan luonnetta ja persoonaa, tai vaikka työuraa, niin kukat tuovat tilaisuudessa esiin muistoja Rakkaasta ihmisestä, hyviä hetkiä ja lämpimiä ajatuksia surun keskelle.

Muistotilaisuudessa kukka-asetelmia on useimmiten tarjoilupöydässä, adressipöydässä ja kahvipöydissä. Tarjoilupöydän asetelma voi olla vaikka juhlava – jalalliseen astiaan tehty korkea asetelma, tai kimppu maljakossa, adressipöydässä pienehkö kukkakimppu ja kahvipöydissä pieniä kimppuja, yksittäisiä leikkokukkia maljakoissa, tai kynttilöiden kanssa köynnösmäisesti aseteltuja kukkia pöytäpinnalla.

Kaikki kukkakokonaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, niin, että Rakkaan ihmisen viimeinen juhla olisi mahdollisimman Hänen näköinen.

Tilaaminen

Hautajaiskukat siunaustilaisuuteen, uurnanlaskuun, tai muistotilaisuuteen kannattaa tilata vähintään viikko ennen tarvetta, varmistaaksesi kukkien saatavuuden. Lyhyemmälläkin varoitusajalla saattaa onnistua, joten aina kannattaa kysyä. Tilaukset ensisijaisesti puhelimitse, soittamalla, tai viestillä 044 2655 131. Voit myös laittaa viestiä esim. Instagramissa.

Kukat voi joko noutaa Vastilasta, tai erikseen sovittuna voin myös toimittaa kukat paikanpäälle, sekä hautajaisiin, että muistotilaisuuteen.

A-Projects, palvelut. hautajaiset, hautavihko
A-Projects, palvelut, hautajaiset, uurnakoriste
A-Projects, palvelut, hautajaiset, arkkukoriste