A-Projects, oranssi hääkimppu avomaan leikkokukista

Vastila, Pyhtää, Kymenlaakso

+358 44 2655 131


Kukkalahjat ja Kranssit

Kukkalahjat ja Kranssit – A-Projects

Pullokukka / Pullokoriste

Pullokoriste on esim. viinipulloon tehty koriste kukista ja muista materiaaleista, eli pullokukka. Pullokukka on persoonallinen lahja itsessään, tai isomman lahjan osana.

Monesti juhliin viedään lahjaksi kuohuviiniä, tai muuta juomaa lahjansaajan mieltymysten mukaan, mutta pelkän pullon vieminen voi olla vähän persoonatonta – eikä se jää kovin hyvin saajalle mieleen. Kukilla koristeltu pullo sen sijaan erottuu edukseen ja kukka-asetelman voi halutessaan myös kuivattaa ja jättää koristeeksi!

Pullo kannattaa valita huolella paitsi maun suhteen, niin myös kokonaisuutta ajatellen, koska osa pullokukan ulkonäköä on aina, myös itse lahja – eli pullo. Pullokoriste suunnitellaan aina pullon ulkonäköön sopivaksi, lahjansaajan mieltymykset värin, tai kukkien suhteen huomioon ottaen. Eli pulloa valitessasi mieti esimerkiksi minkä väriset kukat asetelmaan haluat, tai mitä lisäkoristeita haluaisit kukka-asetelmaan mukaan? Ideoita pullokukkiin esim. A-Projects Pinterestissä!

Pullokoriste voidaan toteuttaa pullon ympärille joko liimaamalla, sitomalla, tai yhdistämällä isomman kukka-asetelman sienityönä pullon viereen, esim. puulaatikkoon, tai muuhun astiaan.

Pullokukka kannattaa tilata vähintään viikko ennen tarvetta, mutta lyhyemmälläkin varoitusajalla saattaa onnistua, kysy rohkeasti! Pullon tarvitsen viimeistään kaksi päivää ennen asetelman toimitusta, että ehdin suunnittelemaan työn toteutuksen. Tilaukset ensisijaisesti puhelimitse soittamalla, tai viestillä 044 2655 131, tai esim. Instagramissa viestillä.

A-Projects, palvelut, kukkalahjat, pullokukka
A-Projects, palvelut, kukkalahjat, pullokukka 2

Lahjojen koristelu

Jos lahjana on muuta, kuin pullo, tai pullo on vain osa lahjaa, niin lahjasta voidaan kukkien kanssa tehdä kokonaisuus. Kukittaa voi ihan mitä tahansa golfmailasta hajuvesipulloon, auton, tai vaikka sormusrasian! Kukat voi olla osa elämäsi kaikkia tapahtumia, juhlia ja käännekohtia!

Esimerkiksi umpinaiset puulaatikot, tai muut läpinäkymättömät lahjalaatikot aiheuttaa avatessa vau-efektin, kun lahjan lisäksi sisällä onkin tarkkaan suunniteltu, lahjan väreihin sointuva kukka-asetelma. Näitä olen tehnyt useita mm. pulloille, puukoille, kummilahjoille ja hajuvesille.

Lahjakoristeet, kuten pullokoristeetkin suunnitellaan lahjansaajan mukaan ja ne voi tehdä leikkokukista, kuivakukista, tai vaikka pelkästään luonnomateriaaleista! Se, että tehdään kukka-asetelma, ei tarkoita, että koristeessa täytyisi olla ruusuja, tai muita perinteisiä leikkokukkia. Kaikki tilaustyöt suunnitellaan aina yhdessä, niin antajan, kuin saajansa näköiseksi! Lahjan koristelun voi toteuttaa esim. liimaamalla, sitomalla, tai sienityönä.

Lahjan koristelu kannattaa tilata vähintään viikko ennen tarvetta, mutta lyhyemmälläkin varoitusajalla saatan ehtiä tekemään. Koristeltavan lahjan / lahjan osat tarvitsen viimeistään kaksi päivää ennen asetelman toimitusta, että ehdin suunnittelemaan työn toteutuksen. Tilaukset ensisijaisesti puhelimitse soittamalla, tai viestillä 044 2655 131, tai esim. Instagramissa viestillä.

A-Projects, palvelut, kukkalahjat, lahjakoristelu

Kranssit

Teen tilauksesta erilaisia kransseja sisään ja ulos. Materiaaleina käytän erilaisia kuivakukkia, havuja ja kauniisti kuivuvia materiaaleja. Voit tilata kotiin, tai lahjaksi esim. sisustuskranssin sisälle kuivakukista, kauteen sopivan ovikranssin havuista, tai kuivuvista leikkokukista.

Kransseja teen ympäri vuoden, erilaisista kauden materiaaleista ja pohjana niissä käytän metalli- / rottinkirenkaita, tai paksumpia kranssi- / seppelepohjia tarpeen mukaan. Ideoita voit käydä vilkaisemassa esim. Facebookissa!

Kranssit kannattaa tilata viikko – pari ennen tarvetta, varsinkin jos haluat kranssiin jotain erikoisempaa leikkokukkaa, tai havua. Tilaukset ensisijaisesti puhelimitse soittamalla, tai viestillä 044 2655 131, tai esim. Instagramissa viestillä.

A-Projects, palvelut, kukkalahjat, kranssi